Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 17. juli 2011 kl 20.10 Frå Lark Rise til Candleford

Trekantdrama i Candleford


Dorcas og Sir Timothy klarer ikke å stå i mot de sterke følelsene som fortsatt eksisterer mellom dem, og ender opp i en het omfavnelse. Da dukker Lady Adelaide opp.

Dorcas blir fra seg over det som har hendt. Sønderknust over tanken på å bryte opp Sir Timothys ekteskap bestemmer hun seg for å forlate jobben og flytte fra Candleford for godt.

Edmund har skadet seg stygt på en av Alf sine feller i skogen, og etter å ha strevd med å lete etter gutten i det kalde våte været pådrar gamle Twister seg en lei forkjølelse. Overbevist om at han ligger på dødsleiet, gir Twister bort sine kjæreste eiendeler, men da han etter litt kvikner til, starter prosessen med å få alt levert tilbake.

Om serien
Dette kostymedramaet finner sted på landet i Oxfordshire på 1800-tallet, og handlingen dreier seg rundt unge Laura Timmins, som blir tvunget til å forlate barndomshjemmet da det blir forøkelse i den allerede store familien.

Laura reiser fra den lille bygda Lark Rise til den travle handelsbyen Candleford. Hun får jobb på postkontoret, og sjefen hennes er Dorcas Lane, en sprudlende dame med et overvåkende blikk.

Britisk dramaserie fra 2008
Basert på bøkene av Flora Thompson
Originaltittel: Lark Rise to Candleford
Produsert av Grainne Marmion og Sue Hogg, BBC
Med Olivia Hallinan, Brendan Coyle, Claudia Blakeley, Dawn French, Julia Sawalha, Liz Smith m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 23 04 45 76 / 92 40 38 73
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, 815 65 900