Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. desember 2004 kl 16.03 VG-lista Topp 20

Spennende gjester hos Nicholas

I nest siste sending av Topp 20 før jul blir det mye å glede seg til. Eksperimentet med Glenn skal avsluttes, det blir verdenspremiere på Ugress´ nye video, og to spesielle band besøker studio.

Glenn har valgt ut sang, klippet håret, funnet sin egen stil, laget video og lagt ut singelen "Thanks for leaving" for salg. Nå er det store spørsmålet om han har klart å kapre en plass på VG-lista blant de tjue mest solgte singlene i landet.

Rap fra Wales
Nicholas får besøk av to meget spesielle band i dagens sending. Goldie Looking Chain er et rap-kollektiv fra Wales bestående av 8 mann. De er Wales´ svar på sunnmørske Sidebrok, og er blitt mye spilt på radio med låta "Guns don´t kill people, rappers do".

I tillegg kommer The Polyphonic Spree, som har ikke mindre enn 30 medlemmer i bandet. De minner mest om en rock´n´roll-sekt der alle kler seg i like kjortler. De er sannsynligvis det koret i verden med størst kredibilitet blant pop- og rockinteresserte.

Det blir også en verdenspremiere i dagens sending. Gisle Martens Meyers bandprosjekt, Ugress, har laget ny video som skal bli vist for første gang i Topp 20 i dag.

Egenproduksjon fra NRK Ung
Programleder: Nicholas Carlie
Prosjektleder: Nicolai Sørensen
Pressekontakt: Sabine Skarstad , tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Les mer: www.nrk.no/topp20