Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 17. april 2006 kl 20.15 Den store klassefesten

Morsom trio i Klassefesten

Den store klassefesten: Hege Schøyen, Øivind Blunck og Brit Elisabeth Haagensli. Foto: Erik Dyrhaug.
Den store klassefesten: Hege Schøyen, Øivind Blunck og Brit Elisabeth Haagensli. Foto: Erik Dyrhaug.
Latterbrølene runger i Studio 2 på Marienlyst når morodamene Brit Elisabeth Haagensli og Hege Schøyen får utfolde seg fritt i Den store klassefesten. Og med Øivind Blunck som uventet makker tar det helt av. Velkommen til det første elleville gjensynet med tre Klassefesten-programmer!

Den store klassefesten har vært en suksess fra ende til annen. I 2005 satt mer enn en million seere klistret foran tv-skjermen om lørdagene for å få med seg kjendisenes krumspring i studio hos Dan Børge Akerø.

I kveld samt lørdagene 29. april og 6. mai blir det et gledelig gjensyn med tre av programmene. Først ut er Brit Elisabeth Haagensli og Hege Schøyen.

Deretter kommer Robert Stoltenberg og Rune Andersen. De populære komikerne trakk flest seere av alle Klassefesten-programmene ifjor, nemlig 1 411 000.

Siste par ut er Anne Marit Jacobsen og Harald Heide Steen jr.

Abba og NATO
Året er 1975. Abba er det det mest populære bandet, og Hege Schøyen går på musikklinjen på Hartvig Nissen skole i Oslo. Hun er en alvorlig ung dame og ganske "frikete" i stilen. I Asker går Brit Elisabeth Haagensli på Hofstad skole sammen en gjeng "NATO-barn".

Tilbakeblikk
Begge damene er etter hvert blitt to av Norges mest populære og folkekjære underholdere. I kveldens program blir det en rekke tilbakeblikk på karrierene deres. Vi får også et herlig gjensyn med Iselin Alme (West Side Story), som gikk i klassen til Hege på Nissen.

Avsløringer
Som vanlig kommer avsløringene på rekke og rad når Dan Børge Akerø begynner sin finurlige utspørring og "testing" av gjestene. Blant annet får vi se Brit Elisabeth utfolde seg i faget "metallsløyd" med en gammel 2CV, og høre overraskende historier om Hege fra klassekameratene.

Musikalske perler
I denne runden av "Klassefesten" har man ikke bare et husorkester – men også "hussangere". Jorun Erdal og Odd René Andersen får stemningen i taket med sanger fra skoletiden til ukens to gjester. I kveld er det "Lady Marmalade" og "Waterloo" som løfter stemningen blant publikum.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64