Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 4. juli 2006 kl 23.55 Døden kler henne

Fatal forfengelighet

Bruce Willis og Goldie Hawn vikler seg inn i en farlig kamp om evig ungdom i
Bruce Willis og Goldie Hawn vikler seg inn i en farlig kamp om evig ungdom i "Døden kler henne".
Meryl Streep, Bruce Willis og Goldie Hawn velter seg i forfengelighet, sjalusi og mord i denne svarte komedien om jakten på evig ungdom og skjønnhet. Med spesialeffekter av en egen klasse er det duket for galskap.

Det hele foregår selvfølgelig i Beverly Hills, der et perfekt ytre er kjøpt og betalt for av de som gjør hva som helst for være unge og vakre.

Erkefiender
Madeline Ashton (Streep) er en selvopptatt forretningskvinne som ser sin skjønnhet falme like fort som karrieren. Hennes erkerival er den tidligere venninnen Helen Sharp (Hawn), som nå har transformert seg til en blendende vakker forfatter.

Febrilsk kamp
Bak de falske smilene skjuler det seg hat og bitter sjalusi, og kampen står om den plastiske kirurgen Dr. Ernest Menville (Willis). De to rivalinnene kommer til et punkt der ingenting lenger tilfredsstiller deres krav til et vakkert utseende, og jakten på noe ekstraordinært blir desperat.

Farlig bekjentskap
Løsningen blir fantastisk, ekstrem og grotesk når de i all hemmelighet kommer i kontakt med en mystisk og vakker skapning som besitter selve ungdomskilden – spilt av Isabella Rossellini.

Amerikansk komedie fra 1992
Originaltittel: Death Becomes Her
Regi: Robert Zemeckis
I rollene: Meryl Streep, Goldie Hawn, Bruce Willis og Isabella Rossellini
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf: 23 04 72 36/95 70 11 47