Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 7. oktober 2010 kl 20.15 Koht på jobben

Helse, miljø og sikkerhet


Trivsel er enormt viktig i det norske arbeidslivet. Christine Koht undersøker formelle og uformelle tiltak som får folk til å glede seg til jobben.

På TINE er de opptatt av HMS. Det er Christine også, og sammen med verneombud Klaus deltar hun i livsstilsgruppas lunsjtur, noe som ikke faller Christine helt i smak. Det viser seg nemlig at hun er i mye dårligere form en hun trodde.

På Stormberg møter Christine Vibeke, som går under navnet "Happy-Happy" fordi hun sprer så mye glede. Pensjonistene på Rosenberg forteller om tiden før HMS, og Christine får oppleve et ekte verneombudsmøte med tilhørende tekniske problemer.

Om serien
I serien "Koht på jobben" undersøker Christine Koht med stort engasjement det sosiale livet på norske arbeidsplasser. Hva er det egentlig folk gjør på jobben, bortsett fra å jobbe? Ganske mye, oppdager Koht.

Det er nemlig ingen i hele verden som har det så hyggelig på jobben som oss nordmenn. Det er kaffemøter og fredagsvafler. Matpakkeritualer. Seminarer og datatrøbbel. Og en og annen jobbflørt, også.

Med varme og nysgjerrighet slipper Koht inn på de mest forskjellige arbeidsplasser og oppdager som vanlig at vi har mer til felles enn vi tror.

Norsk underholdningsserie i 8 episoder
Produsert av Mediacircus for NRK
Produsent: Jon Sverre Høiden
Regi: Elisabeth Oftebro
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen , tlf 9116 4716
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no