Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 8. oktober 2012 kl 21.35 Film: Utenfor rekkevidde

Fengslende forelskelse


Eksfangen Jack Foley robber en bank, bilen vil ikke starte og han ender opp i et fengsel i Florida. Da han flykter fra fengselet, mislykkes planen.

Jack (George Clooney) blir nemlig observert av politikvinnen Karen Sisco (Jennifer Lopez). Jacks kamerat Buddy Bragg (Ving Rhames) kommer til unnsetning, og de to kompisene plasserer Sisco i bagasjerommet på fluktbilen.

Jack og Karen oppdager at de er tiltrukket av hverandre, til tross for at de befinner seg på hver sin side av loven. I det trange, mørke bagasjerommet oppdager Karen at Jack ikke bare er en gentleman, han deler også hennes interesse for film, og hun morer seg over at han anstrenger seg for å gjøre et godt inntrykk. Karen er likevel fast bestemt på å bringe fengselsfuglen bak lås og slå.

Når de møter en annen bil på motorveien, gjør Karen et nytt forsøk på å arrestere Buddy og Jack. Hun prøver å skyte seg vei ut av bagasjerommet, men mislykkes. Hun plasseres i den andre bilen, som kjøres av biltyven Glenn Michaels (Steve Zahn). Karen glemmer imidlertid aldri noen hun har arrestert tidligere. Hun kjenner igjen Glenn, og ber ham om å la henne gå for å redde sitt eget skinn.

Tilbake i Miami kan ikke Karen glemme bankraneren Jack Foley. Det hun ikke vet er at han ikke kan glemme henne, heller. Men Jack har hendene fulle i Miami, med avisoverskrifter, trøbbel med ekskona og politikvinnen Sisco som av flere grunner leter etter ham.

Neste gang Karen og Jack møtes, er han i Detroit og hun har fulgt etter ham. Hensikten er å få satt ham fast. Og Jack skjønner at han står foran det største og farligste oppdraget i sin karriere…

Filmen er sendt tidligere.

Amerikansk spillefilm fra 1998
Originaltittel: Out of Sight
Produksjon: Universal Pictures
Regi: Steven Soderbergh
I rollene: George Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames, Don Cheadle og Dennis Farina
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf 815 65 900