Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. juli 2003 kl 20.40 De nære ting

Møter gamlesjefen

Dagfinn Lyngbø og hans faste sminkedame i Linn Skåbers skikkelse. (NRK-foto: Ole Kaland)
Dagfinn Lyngbø og hans faste sminkedame i Linn Skåbers skikkelse. (NRK-foto: Ole Kaland)
Som siste gjest i serien "De nære ting" har programleder Dagfinn Lyngbø invitert tidligere landslagssjef i fotball, Egil "Drillo" Olsen.

Med "gamlesjefen" på besøk er det kanskje naturlig at samtalen dreier seg om temaet "alt var bedre før"? Det er i hvert fall en kjensgjerning at landslaget kunne vise til bedre resultater den gangen Drillo var sjef. Han satt trygt og godt i sjefsstolen, mens hans etterkommer har fått mye kritikk.

Kanskje er det også flere ting som var bedre før - i Drillos øyne?

Om serien
Komikeren Dagfinn Lyngbø tenker på mye – ikke på politikk og samfunnsproblemer, men dagligdagse, nære ting. I vår blir det gjensyn med serien "De nære ting" som gikk høsten 2001. Den består av åtte programmer med temaene livsstil, venner, religion, moral, forelskelse, etablering, skilsmisse og uttrykket "bedre før".

På Blå i Oslo har han sitt hovedkvarter. Her prater han med publikum, viser sketsjer, og han inviterer en spesiell gjest til hvert program.

Gjennom serien møter vi forskjellige figurer i Dagfinn Lyngbøs skikkelse, som for eksempel Daffa, en frekk og harry gartner fra Askøy som ikke er redd for å snakke rett fra levra. Han har meninger om homser, sex, alkohol, kongehuset og stygge damer.


Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder Dagfinn Lyngbø
Prosjektleder Guri Skavlan
Pressekontakt Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10 (

Bilde
Dagfinn Lyngbø og hans faste sminkedame i Linn Skåbers skikkelse. (NRK-foto: Ole Kaland)LENKER
  • Dagfinn Lyngbø 
  • Standup