Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 12. oktober 2002 kl 15.40 Livet i Paradise

Ny westernserie

Hovedpersonen i western-serien
Hovedpersonen i western-serien "Livet i Paradis" er Ethan Allen Cord (Lee Horsley), en mann med en voldelig fortid. (Foto: Warner Bros. International)
Lørdager og søndager fremover skal vi følge Ethan Allen Cord, en ensom ulv og tidligere pistolmann. Han bor i Paradise, som i 1890-årene er en trist og forfallen gruveby. Familie er det siste Ethan kan tenke seg, men en dag dør hans søster under tragiske omstendigheter, og Ethan får ansvaret for hennes fire små barn.

Ethan har en voldelig fortid. Han har vært rask med pistolen, og deltok hyppig i skuddvekslinger. I slike situasjoner var han ufeilbarlig. Som familiemann derimot kommer han fullstendig til kort.

I dag er Ethan ansatt som vakt i gruvene, og selv om han nå er blitt en fredelig mann, har han ingen ønsker om å ta seg av søsterens barn. Ethan har imidlertid ikke noe valg, og dermed toger Claire på 14 år, Jospeh på 12, Benjamin på 9 og George på 6 inn i hans liv.

De foreldreløse barna kommer til en kald og uberegnelig person. Og hadde det ikke vært for Amelia Lawson, en ung kvinnelige bankeier, ville verken barna eller Ethan ha taklet den nye livssituasjonen.

Bak ”Livet i Paradis” står David Jacobs, mannen som skapte såpeserien ”Dallas”. Serien er en kombinasjon av klassisk western og familiedrama.

Amerikansk westernserie fra 1989-90
Originaltittel: Paradise
I rollene: Lee Horsley, Jenny Beck, Matthew Newmark, Brian Lando, Michael Patrick Carter, Sigrid Thornton
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36