Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 25. mars 2009 kl 21.25 FBI ekstra: Arv

Spør om arv!

Marit Evertsen Grimstad og Lars Karelius Noer er klare med nok en spesialsending – denne gang om arv. (Foto: Anne liv Ekroll/NRK)
Marit Evertsen Grimstad og Lars Karelius Noer er klare med nok en spesialsending – denne gang om arv. (Foto: Anne liv Ekroll/NRK)
Arv er temaet i kveldens spesialutgave av Forbrukerinspektørene. Det er et spørsmål som på et eller annet tidspunkt vil angå de fleste av oss, samtidig som det er et omfattende og komplisert tema. FBI gir deg svarene på alt du lurer på.

Som vanlig er det et innslag i Forbrukerinspektørene på NRK1 tidligere på kvelden som følges opp i ekstrasendingen på NRK2.

Gjennom reportasjer og ekspertpanel i studio skal FBI belyse temaet og gi seerne svar på alt de lurer på om arv og arveregler. Det kan være spørsmål rundt arverett, forskudd på arv, arveavgift, rettighetene til særkullsbarn og samboere, hva som kan skje hvis man ikke skriver testamente og mye annet.

Leserne kan sende inn sine spørsmål både på forhånd og underveis i sendingen på fbi@nrk.no eller via hjemmesidene www.nrk.no/fbi.

Egenprodusert magasin (2009)
Programledere: Marit Evertsen Grimstad og Lars Karelius Noer
Prosjektleder: Frank Sivertsen
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Forbrukerinspektørene