Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. april 2007 kl 20.05 Sommer på Saltön

Splittelse på Saltön

Emily (Anki Larsson) har flyttet fra Blomgren. (Foto: Bo Håkansson)
Emily (Anki Larsson) har flyttet fra Blomgren. (Foto: Bo Håkansson)
Emily har forlatt tobakkshandler Blomgren og blir nå oppvartet av den stilige hotellgjesten Ragnar. Dette faller ikke i god jord hos Blomgren, som er oppsatt på å få sin kone tilbake.

Tilflytteren Sara er begynt å bli svært så nysgjerrig på den eldre og mystiske MacFie, og kanskje er det romantikk i luften.

Johanna og Månssons unge kone Kristina blir bare bedre og bedre venner. Og de har spennende planer for Johanna som går den romantiske veien.

Om serien
Sommer på Saltön er en stemningsfull og rolig serie, som på tradisjonelt vis forteller om vanlige og uvanlige mennesker i det lille kystsamfunnet. Serien starter med at vi møter Sara (Hanna Bogren), en ung enke fra storbyen. Hun har fått seg jobb på den lille kroen på Saltön der hun har bestemt seg for å begynne med blanke ark. Forberedelsene til den store midtsommerfesten er akkurat i gang da Sara ankommer.

Hun kommer umiddelbart i kontakt med de fargerike innbyggerne, og dem er det mange av: den eksentriske og mystiske birøkteren MacFie (Per Myrberg) som bor alene, den dystre tobakkshandleren Blomgren (Tomas von Brömssen) og hans korpulente kone Emily (Anki Larsson) som bare lengter etter et nytt liv og en ny kropp.

På Saltön bor også den kjærlighetssyke Johanna (Ulla Skoog) som bor sammen med sin sønn, heremetikkprodusenten Månsson (Jan Holmquist) og hans unge kone Kristina (Lisa Werlinder). Kristina angrer på det livet hun har gitt seg inn på.

Svensk dramaserie (2004)
Originaltittel. Saltön
Produsert av: SVT
Med: Tomas von Brömssen, Ulla Skoog, Anki Larson, Hanna Bogren, Per Myrberg, Anders Nyström, Lena Brogren, Jan Holmquist og Lisa Werlinder.
Regi og manus: Carin Mannheimer
Pressekontakt:Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53/907 75 758LENKER
  • Les mer