Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 29. mars 2011 kl 20.15 Kjærlighetshagen

Blomstrende kjærlighet


Terje fra Sørum var så overvektig at det ble et alvorlig helseproblem for ham. Med god støtte fra sin samboer Camilla klarte han å legge om livsstilen og slanke seg 45 kilo. Nå vil han takke Camilla ved å gi henne en kjærlighetshage!

Terje Moe bor kommer fra Frogner i Akershus, er i dag lykkelig nybakt pappa som er kvitt alle helseplagene som følge av overvekt. Han mener selv at han har sin samboer å takke for at han lever!
Derfor har han lyst til å vise sin takknemlighet overfor Camilla ved å overraske henne med å få laget i stand hagen foran inngangspartiet. I tillegg har han lyst til å benytte anledningen til å gjøre et romantisk frieri!

Programleder Phung og gartner teamet Steven og Yvonne tar utforingen med å lage en ny hage på kun en dag. De legger vekt på at hagen skal være et trygt sted å være for husets lille jente og samtidig et sted der de voksne kan kose seg. Siden hagen ligger på skyggesiden, velger de denne gangen en svært utradisjonell løsning med kunstgress, som de kombinerer med opphøyde bed og dekorative planter. De finner også plass til noen sunne planter for å bygge opp under Terjes nye sunne livsstil og noen flotte romantiske elementer. Terje skal tross alt overraske Camilla med et frieri i den nye hagen.

Om programserien
Utover våren følger vi ni par som av ulike grunner ønsker å overraske sin kjære med en vakker hage i gave. Programleder Phung Hang (kjent fra NRK Super) og gartnerteamet tar utfordringen på strak arm, og resultatet er rørende historier og nyttige hagetips.

Yvonne Dengin kjenner nok mange igjen fra "Forandring fryder i hagen" med Hilde Hummelvoll, og hun har også skrevet flere hagebøker.

Norsk hageprogram 2011
Produsert av: Storyteller
Produsent: Rune Obrestad
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900