Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. april 2006 kl 19.55 Beat for beat

Kjente fjes og to ganger Larsen

Arvid Larsen, Anette Larsen, Kari Gjærum og Stephen Ackles utgjør de to lagene hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Arvid Larsen, Anette Larsen, Kari Gjærum og Stephen Ackles utgjør de to lagene hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Veteranene Stephen Ackles og Kari Gjærum møter Arvid Larsen og Anette Larsen til morsom sanglek i studio hos Ivar Dyrhaug i kveld.

Kari Gjærum og Stephen Ackles utgjør det en laget og er begge navn de fleste drar kjensel på. I disse dager er Ackles også aktuell med en jubileumsturné i anledning sin 25-årige karriere som artist. Ackles har i løpet av perioden gitt ut 14 album og delt scene med noen av verdens største musikkpersonligheter. Tom Jones, Johnny Cash og Jerry Lee Lewis er bare noen av dem han har samarbeidet med. Det sies også at Jerry Lee Lewis og Elvis er en av den folkekjære artisten fra Langesunds absolutte favoritter. Etter sigende kan han alt av disse artistenes mangfoldige repertoar. At Ackles i tillegg er kjent for sin evne til å skape god stemning og liv i salen er heller ingen ulempe når han i kveld stiller opp for andre gang hos Ivar Dyrhaug.

Med på laget har Stephen Ackles Kari Gjærum som ifølge seg selv "synger i alle mulige sammenhenger". Kari har i mange år opptrådt som gjesteartist med storband, kor og gjort egne solojobber. Hun har 8 års formell sangpedagogutdanning og underviser til daglig elever på flere nivåer. Kari trives med allsidigheten i jobben der hun får brukt seg selv og alt hun kan.

Musikalartister
På det motsatte laget finner vi to mer uskrevne blad i Arvid Larsen og Anette Larsen. De to er for øvrig ikke i slekt.

Arvid er utdannet ved Guildford School of Acting i England og har spilt i betydelige musikalroller i Londons West End. Arvid har også medvirket i en britisk filmproduksjon og i kabareter både i London og Norge. I dag er han aktuell som Tony i "West Side Story".

Anette Larsen var opprinnelig danser, men sangkarrieren har etter hvert tatt mer og mer av hennes tid. De siste årene har hun medvirket i musikalene "Fame" og "Billy" på Chat Noir og musikalen "Evita" på Chateau Neuf. I dag er hun aktuell i musikalen "West Side Story" på Oslo nye teater.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80


Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer: