Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. april 1999 kl 22.30 O.J. - en utstrakt hånd

O.J. - en utstrakt hånd (ttv)


NRK1 fredag 9. april kl 22.30
O.J. - en utstrakt hånd (1:8)

Premiere!

Etnisk moro med O.J.

Otto Jespersen, O.J., er tilbake med nytt show. NRK er den første tv- kanalen i Nord-Europa som lar innvandrere slippe til i beste sendetid på fredagskvelden.
Programserien blir en gedigen smeltedigel med etnisk snerk på toppen. Hvordan hjelpe afrikanere til å få tak i blonde, norske damer? Hvilken religion er best, kristendommen eller islam? Er det mulig å hjelpe innvandrerne bort fra sin primitive musikk, og hva skal vi gi dem i stedet?

Flerkulturelt program
Det vil bli egne, oppdaterte nyheter myntet på innvandrere og reflekterte gjester i studio. Men gjestene er norske, noe annet vil bli for risikabelt. Intet verdensproblem er for lite og intet personlig problem for stort når debatten braker løs. Seerne vil også stifte bekjentskap med interessante mennesker fra alle samfunnslag.

Nye og gamle figurer
Ny av sesongen er figuren Tårnfrid.
- Å være kvinnelig toppleder i dag er helt forferdelig grusomt. Å være mor er en tvers igjennom brutal opplevelse. Men å være både mor og toppleder, ja, det er et sant helvete - og der ligger jo mye av sjarmen, sier hun.
Vi møter også taperen Birger, syk og fattig men alltid klar for nye nederlag.
Sist, men ikke minst - kriminalinspektør Wirrum er tilbake. Denne gang med den kvinnelige assistenten Knaber (Anitra Eriksen) som han er sikker på kom inn i kriminalpolitiet på grunn av kjønnskvotering.
NRK1 fredag kl. 22.30

Bilder
1. Otto Jespersen er i rute med sitt show - nå med en utstrakt hånd. (NRK-foto: Anne-Liv Ekroll).

2. Tårnfrid er karrierekvinne til fingerspissene. Otto Jespersen har sin egen tolkning av henne. (NRK-foto: Ole Kaland).

3. Daud skal lese innvandrernytt. (NRK-foto: Anne-Liv Ekroll).

Egenprodusert underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker