Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. april 2005 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

"All eiendom er tyveri"

Bellamy (Mark Jordon) og Ventress (William Simons) i
Bellamy (Mark Jordon) og Ventress (William Simons) i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire Television)
Familien Thorntons hus er til salgs i Aidensfield. En høyst original tyv gjør et brekk i huset og tar med seg utvalgte verdisaker. På en lapp etterlater tyven en skriftlig erklæring: "All eiendom er tyveri". På politikammeret klør Bellamy og Ventress seg i hodet.

Overbetjent Merton innleder etterforskningen med å spørre ut eiendomsmegleren som står for salget av huset. Hvem har meldt seg som mulige kjøpere? Hvem har firmaet vist rundt i huset? Bellamy og Ventress sjekker om innbruddet kan forbindes med lignende saker i Aidensfield.

Des Res
Saken begynner å akselerere da også fru Gilchrist viser seg å ha hatt besøk av en innbruddstyv mens hun sov. Om morgenen finner hun følgende beskjed på en lapp. "All eiendom er tyveri" – signert Des Res.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2002)
Originaltittel: Heartbeat , (sesong 12)
Kveldens episode: House Rules
Produsert av: Yorkshire Television Production
Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson, William Simons, Tricia Penrose, Derek Fowlds, Geoffrey Hughes
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57