Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. juli 2004 kl 20.00 Taxi, taxi

Robbet kunstner

Amish-damen  (Kjersti Berge) får hysterisk anfall fordi noen har stålet videokassettene hennes. (NRK-foto: Ole Kaland)
Amish-damen (Kjersti Berge) får hysterisk anfall fordi noen har stålet videokassettene hennes. (NRK-foto: Ole Kaland)
Byen ved de seks-syv fjellene har blitt rystet av nok en forbrytelse: Noen har stjålet videokassettene til Amish-damens kunstverk! Har det noe med mordet å gjøre?

Den noe eksentriske kunstneren har installert overvåkningskameraer inni kunstverket på gården og nå har noen stjålet kassettene. Er det bøndene som har drept overinkassosjefen hos kemneren i Bergen? De er i alle fall ikke noe glade for at fetteren deres, drosjesjåfør Ronny, snakker så mye om drapet.

Sentralborddamene har sin egen liste over mistenkte, og nå er det Jeanettes trønderske herrebesøk som vekker mest interesse.

Lise og moren er fremdeles i Oslo på jakt etter onkel Hennings penger. Fru Trengereid er desperat etter å få fatt i pengene, og datteren begynner å lure på om det er moren som har drept overinkassosjefen.

Kveldens musikalske innslag er damenes egne versjon av Knutsen & Ludvigsens store hit "Kanskje kommer kongen".

Om serien
I sommer blir det gjensyn med "Taxi, taxi", en krimserie på åtte episoder med Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge i alle rollene.

Men dette er selvsagt ingen vanlig krim. Humor er fremdeles det bærende elementet, og vi møter igjen mange av de kjente, og kjære figurene til trioen, som for eksempel taxisjåførene. Det dukker selvsagt også opp nye, hysteriske karakterer.

"Kvinner på randen" har hatt suksess både på scenen og på tv, og anmelderne har nesten sloss om å komme opp med de mest smigrende superlativene om bergenstrioen.

NRK Underholdning
Egenproduksjon
I rollene: Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge
Prosjektleder: Hasse Lindmo, 23 04 26 86/ 90 85 11 80
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78