Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 10. juli 2009 kl 20.55 John frå Cincinnati

Tilbake på bølgene

Butchie Yost (Brian Van Holt) er i ferd med å gjenerobre tronen som bølgenes konge.
Butchie Yost (Brian Van Holt) er i ferd med å gjenerobre tronen som bølgenes konge.
Det ser ut til at Butchies tørre periode virkelig er over. Den tidligere surfestjernen boltrer seg igjen i vannet, og ser ut til å ha gjenvunnet balansen på brettet. Nå trener han til og med sammen med en annen proff surfer.

Treningskameraten, Sonny Mac, sier at han ikke trenger å svare når Butchie spør ham hva han synes Butchie gliser fornøyd – han vet at han er i på vei tilbake i gammel form igjen, etter mange års narkotikamisbruk.

Samtidig bestemmer Cissy seg for at hun vil skilles fra Mitch. Hun skjeller også ut Kai, som får nok og meddeler at hun vil si opp jobben i surfebutikken til familien Yost.

Shaun støter tilfeldigvis på Tina, og for første gang noensinne tilbringer mor og sønn en dag sammen. Imens går John rundt og gir en krypisk beskjed om Shaun, og det får alle til å bli bekymret for den 13-årige gutten.

Om serien
Dramaserien "John frå Cincinnati" kommer fra den amerikanske suksessprodusenten HBO. I den søvnige kystbyen Imperial Beach i California møter vi familien Yost. Den består av tre generasjoner surfere som har havnet på siden av samfunnet.

Den eldste, Mitch, var i sin tid en legendarisk surfehelt, men har nå isolert seg fullstendig. Sønnen Butchie har det gått virkelig galt med. Han er nå en sprøytenarkoman som driver dank. Hans 13 år gamle sønn, Shaun, er nok et stortalent på surfebrettet. Bestemoren hans, Cissy, tar seg av karrieren hans.

Så dukker en mystisk skikkelse opp i byen. Han kaller seg John fra Cincinnati, og skaper mystikk og magi i den lille byen. Snart befinner familien Yost seg i sentrum for uutgrunnelige og mirakuløse krefter som løfter dem ut av en trøstesløs tilværelse.

Amerikansk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: John from Cincinnati
Produksjon: HBO (2007)
I rollene: Bruce Greenwood (Mitch), Rebecca De Mornay (Cissy), Brian Van Holt (Butchie), Austin Nichols (John), Greyson Fletcher (Shaun), Keala Kennelly (Kai) m.fl.
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer