Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. desember 2001 kl 23.15 Den tredje vakten

Turbulente familieforhold


 
 Heltene i den tredje vakten feirer høsttakkefest i kveldens episode.
Heltene i den tredje vakten feirer høsttakkefest i kveldens episode.
Det er høsttakkefest, og Bosco blir kalt til en restaurant hvor en rasende ung mann trekker pistolen og truer sin egen familie. Bosco prøver å roe ham ned, men likevel går skuddet av og treffer en kelner.

Familien er ikke uskyldig i det som skjer. De behandler den unge mannen, Leonard, på en svært provoserende måte, noe Bosco bruker som argument for å få ham til å overgi seg. Han forsikrer at domstolene vil gi Leonard en mild straff så snart de ser hvor usympatisk hans familie er.

På hjemmebane
Familieforholdene blant heltene på den tredje vakten er heller ikke så rosenrøde på denne høsttakkefestdagen. Hjemme hos Bosocs partner Faith har hennes drikkfeldige ektemann støtt sammen i en voldsom konfrontasjon med hennes vellykkete og arrogante bror, mens Kim fra ambulanseteamet raser mot sin eksmann Jimmy som ikke vil tilbringe dagen sammen med deres lille sønn.

Samtidig har Bobby, Kims kompanjong, en krangel gående med sin mor. Hun nekter Bobbys bror, som nylig er sluppet ut av fengsel, å delta sammen med familien under feiringen.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Les mer:
NBCs sider: http://www.nbc.com/Third_Watch/about/index.html
Diverse: http://search.msn.no/results.asp?cfg=SMCINITIAL&srch=5&FORM=AS5&RS=CHECKED&v=1&q=third+watch

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

Bilde
Heltene i den tredje vakten feirer høsttakkefest i kveldens episode.