Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. februar 2009 kl 21.40 Livet i Fagervik

Uheldig utdrikning

Bruno (Douglas Johansson) skal gifte seg, men ender på sykehus. (Foto: Leif Benjour, SVT)
Bruno (Douglas Johansson) skal gifte seg, men ender på sykehus. (Foto: Leif Benjour, SVT)
Et utdrikningslag ender med forferdelse i kveldens episode av "Livet i Fagervik". Brudgommen havner på sykehus, og forloveren blir stevnet for retten.

Bruno skal gifte seg med sin Tanja, og kompisene planlegger som seg hør og bør et heidundrende utdrikningslag. Utstyrt med et hårete kostyme blir en nærmest sanseløs brudgom jaget gjennom skogen. Det går ikke bedre enn at han faller utfor et stup og ender på sykehus med hodeskader.

Snart blir advokatkontoret med Johan og Annika i spissen koblet inn. Brunos forlovede er nemlig fast bestemt på at de uheldige festkameratene skal svare for seg i retten…

Om serien
"Livet i Fagervik" er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Handlingen kretser rundt et advokatkontor på et småsted i Sverige.

Hovedpersonene i serien er den unge advokaten Johan (Henrik Johansson) og hans resepsjonist Annika (Maria Sid). Johan vender tilbake til hjemstedet Fagervik på besøk etter endt utdanning, men oppholdet blir lenger enn planlagt når han må overta driften av farens advokatkontor. Her arbeider også Annika, en voksen kvinne med mye livserfaring og menneskekunnskap.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men snart finner de hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet.

SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Svensk dramaserie i 12 deler (2008)
Originaltittel: Livet i Fagervik
Basert på en idé av Mikael Syrén og Antonia Pyk
Regi: Harald Hamrell, Kjell Sundvall og Mikael Syrén
I rollene bl.a. Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon, Suzanna Dilber, Hanna Alström og Göran Berlander
Pressekontakt/programinformasjon: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no