Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 fredag 23. november 2007 kl 22.05 P1-scenen: Knut Reiersrud og Neville Brothers

Norske og internasjonale artister

Opptak for P1-scenen i NRKs Studio 19 på Marienlyst med Norsk Utflukt med Lars Saabye Christensen, Kåre Virud, Baard Slagsvold og Tore Wildhauer. (Foto: Jon-Annar Fordal/NRK)
Opptak for P1-scenen i NRKs Studio 19 på Marienlyst med Norsk Utflukt med Lars Saabye Christensen, Kåre Virud, Baard Slagsvold og Tore Wildhauer. (Foto: Jon-Annar Fordal/NRK)
Hver fredagskveld hører du norske og internasjonale artister på P1-scenen.

Året rundt gjør NRK P1 opptak på konsertscener og festivaler landet rundt av norske og internasjonale artister. Konsertene hører du igjen i radioen på P1-scenen i NRK P1 på fredagskveldene. I tillegg byr Kveldsåpent på direktesendte spesialutgaver av P1-scenen med jevne mellomrom.

Ved festivaler som Bergenfest, Norwegian Wood og Notodden Blues Festival gjør NRK P1 en rekke opptak som senere blir å høre i programposten P1-scenen. Til sammen tas det opp mellom 50 og 60 konserter med norske og internasjonale artister.

Mange opptak gjøres i Studio 19 på Marienlyst i Oslo som er spesialinnredet for intime konserter. Her er det også plass til publikum og til mange av konsertene legges det ut billetter på NRK.no/musikk.

NRK P1 samarbeider også med utenlandske radiostasjoner, spesielt BBC, om utveksling av konsertopptak.

De beste artisteneAlt dette gjør at NRK P1 hver eneste fredag kan by på spennende konsertopptak med de beste artistene ikke bare i Norge, men også internasjonalt.

Fikk du ikke med deg P1-scenen da den gikk direkte ligger P1-scenen som alle andre P1-programmer tre uker i opptak i NRKs nettradio og der kan nytes når det måtte passe - og så mange ganger du bare måtte ønske.

Robert Sætervik setter sammen og presenterer P1-scenen i NRK P1.