Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 20. januar 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 20. januar kl 21.00

Shazza kastes fra laget

Castlefields Blues? trener John Dolan utviser Shazza fra den ukentlige treningen når han oppdager at hun bruker dop. Alle støtter trenerens avgjørelse, men de skjønner at det er et hardt slag for henne, spesielt når Rita oppdager at det er Shazzas bursdag den samme dagen.

Shazza stikker av, fordi hun ikke klarer å hanskes med situasjonen at hun er ute av laget. Hun reiser til moren som overlot henne til andre da hun var bare barnet. Sammenstøtet tvinger nesten Shazza over kanten på stupet, og det er tydelig at hun trenger hjelp.
På treningen konfronterer Jo Mullen Geraldine med hennes affære med Rick. Geraldine prøver å bortforklare det med at hun og Dave ikke har vært ordentlig sammen på over ett år. Men hun skjønner selv at dette ikke er en god nok unnskyldning for å innlede et forhold til sin egen svoger!

Om serien
Alle er de forskjellige, men de er lojale til døden Yorkshire-jentene. De spiller fotball for det lokale laget, Castlefield Blues, og støtter hverandre i tykt og tynt både på og utenfor banen.
BBC har produsert denne serien hvor vi i 13 episoder følger en gjeng sterke og glade Yorkshire-jenter som spiller på det lokale fotballaget. Utenfor banen dreier det seg for det meste om kjærlighet og intriger. De har alle sitt å stri med, men står sammen både for å lykkes på fotballbanen, og for å takle det som måtte dukke opp av problemer i alle andre sammenhenger.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilder (via Scanpix/Internett)
Konsentrasjon før kampen er viktig, også for Castlefield Blues. (Foto: BBC)

En BBC-produksjon
I rollene: Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, James Nesbitt, John Thomson

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18