Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. mars 2002 kl 19.55 TVT

Lystad og Nesbø hos Trond-Viggo

Trond-Viggo er aktuell med ny plate i disse dager. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Trond-Viggo er aktuell med ny plate i disse dager. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Elsa Lystad (71) er en av våre kjæreste skuespillere. For NRKs seere er hun kjent fra mange roller, ikke minst fra serien Fredrikssons Fabrikker. Forfatteren og musikeren Jo Nesbø (41) debuterte i 1997 med kriminalromanen "Flaggermusmannen". Han fikk Riverton-prisen i 1997, Glassnøkkelen i 1997 og Bokhandlerprisen 2000 for "Rødstrupe".

Disse to er hovedgjester hos Trond-Viggo Torgersen i kveld. De kritikerroste Ylvis-brødrene er også på plass i studio, og det samme er Lillemor & Lillemor.

I Topaz er kroverten på Røyken Kro skuffet og gir Topaz sparken. Dansebandet gir ham nerver, og ekstra ille blir det fordi han har et bryllup å håndtere. Og blant bryllupsgjestene er Vaktmesteren tilstede og skal bry seg med litt av hvert…

Trond-Viggo med ny plate
Trond-Viggo er aktuell med plateslipp i disse dager. - Over halvparten er utvalgte låter fra de fire første platene mine, og resten er nytt stoff, forteller han. Albumet inneholder blant annet en ny versjon av sangen ”Mari” – nå heter den ”Ari” og referenget er ”Ari – det er deg jeg er glad i”. - Sangen er blitt et lite eventyr. Prinsessen i eventyret oppdager at det finnes to sorter prinser; de med kroner og de uten. Det er litt småromantisk, sier Trond-Viggo som synes Ari er en flott type.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Trond-Viggo Torgersen
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956

Bilder
1.Trond-Viggo er aktuell med ny plate i disse dager. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
2.Jo Nesbø, Trond-Viggo og Elsa Lystad i kveldens TVT. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)