Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 18. september 2002 kl 19.55 Borettslaget

Fatima for tynn

Ali sammen med kompisene sine. (NRK-foto: Ole Kaland)
Ali sammen med kompisene sine. (NRK-foto: Ole Kaland)
Kuram Silmandar har fått svaret på hvorfor det er så vanskelig å få giftet bort datteren Fatima – hun er rett og slett for tynn for de pakistanske mennene. Dermed må Kuram se seg om etter andre potensielle brudgommer.

Fatima er naturlig nok veldig lei seg over dommen, men nå ser familien Silmandar på nye jaktmarker. Sønnen i huset, Ali, jobber fast på bensinstasjon, men i kveldens episode får vi bli med ham på den hemmelige bijobben han har. Det er ikke akkurat en guttejobb.

Finske Piirka var uheldig da han krysset grensen på Svinsesund, og ble tatt av tollerne med for mye kjøtt og sprit i baksetet. Konsekvensen ble en klekkelig bot, og nå er det klart for møte med rettsvesenet.

Linda Johansen er ikke fornøyd med behandlingen hun har fått i det siste av driftsleder Narvestad. Han er bare opptatt av borettslagets nye beboer, Trude. Han har ikke tid til Linda lenger, og det er en uvanlig situasjon for den taletrengte kvinnen. Trude på sin side hadde nok sett at Narvestad gjorde jobben sin også andre steder enn i hennes leilighet, der han dukker opp til alle døgnets tider!

Regningen på oppussingen i Tertitten Borettslag har koset Yngve dyrt, og nå må han raskt ut på arbeidsmarkedet. Men det er ikke bare enkelt å få til den perfekte fotosession.

Om ”Borettslaget”
”Borettslaget” er en dokumentarsåpe i 11 episoder. Den handler om Tertitten Borettslag på Carl Berner i Oslo der vi følger seks mennesker, alle i Robert Stoltenbergs skikkelse, i deres dagligliv i og utenfor borettslaget.


NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg
Regi: Vibeke Ringen, 92 42 22 22
Prosjektleder: Axel Hveding, 23 04 91 12
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder:
1. Ali sammen med kompisene sine. (NRK-foto: Ole Kaland)
2. Ali skal avsløre bijobben sin i dagens program. (NRK-foto: Ole Kaland)
3. Linda Johansen og hunden Tommy holder hverandre med selskap. (NRK-foto: Ole Kaland)