Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. desember 2001 kl 18.30 Reser

Jul på Senja

I musikkvideoen
I musikkvideoen "fordi jeg er lav" synger Afro-Stian (Stian Barsnes Simonsen) om et problem som viser seg å bli en fordel (Foto: NRK)
Mari og Stian er fremdeles i Nord-Norge, ytterst på øya Senja, der de skal sjekke om det finnes forskjellige måter å feire jul på. Kan man feire jul hos en venn eller venninne?

Hvilke gaver kan man gi til hvem, egentlig? Finnes den perfekte kjærestegaven? Og hvem kan man gi hjemmelagede presanger til?

Afro-Stian har et problem, som viser seg å bli hans store fordel. Dette synger han om i musikkvideoen "Fordi jeg er lav" ("Because I Got High").

Om serien
Ungdomsprogrammet ”Reser” startet ny sesong etter sommeren med reiser rundt i landet i Reser-bilen. I høst har programleder Stian Barsnes Simonsen fått med seg en ny makker etter at Stine Buer takket for seg. Mari Grydeland er godt kjent i NRK allerede, blant annet fra ”Etter skoletid” og ”U filter”.

Mye reising
Humor og alvor er stikkord for ”Reser”, som tar utgangspunkt i Stian og Mari som reiser rundt til forskjellige steder i hele Norge, steder seerne har tipset dem om. Der skal de møte ungdom i deres eget miljø og ta opp ting de er opptatt av. Aldersgruppen ligger et sted mellom 10 og 15 år, med vekt på fjortisene. Målet for høsten er å komme seg til Nord-Norge.

Ny dramaserie
”Reser” har også startet den nye dramaserien ”3 / 4” (les ”Tre til fire”). Serien handler om to gutter og to jenter som går i sjuende klasse og bestemmer seg for å gjøre noe med karakterpress. De hacker seg inn på lærerens datamaskin for å forandre karakterene sine. Men vaktmesteren oppdager dem, og ved et uhell søler de cola på tastaturet. Da begynner det store kaoset.

- Det er også litt forelskelse og intriger flettet inn i historien, sier Mari og Stian.

De to programlederne lover mange musikkvideoparodier og humorinnslag gjennom hele høsten.

Egenprodusert ungdomsprogram
Programledere: Stian Barsnes Simonsen og Mari Grydeland
Prosjektleder: Paal R. Schjerven
Pressekontakt: Elisabeth Burø, 23049841

Bilder
1 – 5. I musikkvideoen ”fordi jeg er lav” synger Afro-Stian (Stian Barsnes Simonsen) om et problem som viser seg å bli en fordel (Foto: NRK)


LENKER
  • Mer om Reser