Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 22. september 2002 kl 23.45 Våre små hemmeligheter

Den harde sannhet

Will (Joel Edgerton) innser endelig at han er blitt utnyttet av Leah. (Foto: Souther Star)
Will (Joel Edgerton) innser endelig at han er blitt utnyttet av Leah. (Foto: Souther Star)
Med forbauselse innrømmer Will overfor seg selv at han er tiltrukket av Sam. Drømmen om at han og Leah skal komme sammen igjen, forhindrer ham likevel i å gjøre fremstøt – inntil Leah sender ham en sjekk på 12.000 dollar uten så mye som et lite takk for lånet.

Da først går sannheten opp for Will, at Leah har utnyttet ham, og han lar henne få høre at han vil ha henne ut av livet sitt. Har han fremdeles en sjanse hos Sam?

Evan møter Carmen, en voksen kvinne med to barn, og han blir alvorlig forelsket. Følelsene holder han imidlertid helt for seg selv; for Evan er slike følelser uvante og umulig å dele med andre.

Richie og Miranda sliter i forholdet. Mens han nyter tilværelsen som skuespiller, må hun synge på en bar med snuskete mannfolk som er mest interessert i puppene hennes.

Alex og Gabrielle tar de første skritt for å bli venner igjen. Gabrielle og Jason derimot er fortsatt bitre fiender.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Hilde Ljøen,tlf. 23 04 72 36