Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 5. juni 2000 kl 22.45 Kelly

Kelly (t)

NRK2 mandag 5. juni kl 22.45
Kelly (5:7)

Maureen i forandring

Maureen er 13 år og har alltid vært en guttejente. Nå er hun kommet i puberteten, og plutselig er utseendet viktigere enn tidligere. Hun har til og med begynt å interessere seg for gutter. Det kommer som et sjokk på familien, spesielt pappa Doug som ikke er begeistret for datterens omveltning.

Hvert år er det brannmanndans, og Maureen har alltid vært faren Dougs date for kvelden. Men i år vil hun heller gå med en annen - en selvvalgt.

Kelly observerer Maureen sammen med Todd, og hun skjønner at Maureen har begynt å få nye følelser for bestevennen. Men det er ikke lett å få støtte når de fleste av familiemedlemmene er av det motsatte kjønn, og ikke helt skjønner seg på jenteting og følelser.

Om serien
Doug Kelly (Robert Hays) og Kelly Novak (Shelley Long) er hovedpersonene i denne romantiske familiekomedien. I tillegg møter vi Dougs fire barn fra et tidligere ekteskap: Guttejenta Maureen (Ashley Johnson), jentebedåreren Sean (Will Estes), sensitive Brian (Bug Hall) og 6 år gamle Casey (Gemini Barnett). Kellys kjærlighet til Doug er sterk, men hun har litt av en jobb foran seg for å bli godkjent av de fire barna.

NRK2 mandag kl 22.30

Amerikansk komiserie
I hovedrollene: Shelley Long, Robert Hays, Ashley Johnson, Will Estes, Bug Hall og Gemini Barnett.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18