Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 1. oktober 2013 kl 19.45 Drømmeturen: Hardangervidda

Kamerater over Harangervidda


Cecilie Skog og Aleksander Gamme tar på seg oppdraget med å realisere folks drømmeturer. Neste prosjekt er å krysse Hardangervidda sammen med tre kompiser som har kjempet sammen mot overvekt.

Tommy fra Brønnøysund har hele livet slitt med overvekt. For få år siden fikk han store helseproblemer, og måtte sitte hjemme mens resten av familien dro på tur.

Under et opphold på behandlingsinstitusjonen NIMI Ringerike fikk han hjelp til å endre livsstil. Med på kjøpet fulgte to venner for livet, Atle og Antonio.

Nå har Tommy gått ned hele 60 kilo og drømmer om å krysse Hardangervidda på ski sammen med kameratene, som hele veien har støttet hverandre i kampen mot kiloene. I tillegg er Antonio opprinnelig fra Portugal, og satser fult på å bli første portugiser over vidda!

Hardangervidda skal vise seg å by på både motvind og overraskelser for kameratene, som aldri har gått på fjellski eller sovet i telt i vinterkulda.

Mer informasjon om guttenes drømmetur finner du her.

Om programmet
Vi er en nasjon av polfarere, eventyrere, tindebestigere og oppdagere. Mange av oss bærer på en drøm om å forlate hverdagen og dra ut i villmarka, men det kommer alltid noe i veien. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme tatt oppdraget: De skal realisere folks turdrømmer!

Norsk underholdnings- og naturprogram
Produsert av: NRK, 2013
Programansvarlig: Ingrid L. Olderbakk / 916 13 637
Programledere: Cecilie Skog, Aleksander Gamme
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900