Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 15. januar 2012 kl 22.00 Livets mange sider

Et rikt liv


Logan Mountstuart er en forfatter med et meget interessant liv. Han reiser over hele verden og møter berømtheter som Ernest Hemingway, Ian Fleming og hertugparet av Windsor. Han opplever krig, en statsministers død og en konges abdikasjon. Dette er filmatiseringen av boken om ham, skrevet av originalens forfatter, William Boyd.

Logan ser ut til å ha alt. Han er en suksessrik forfatter, er medlem av sosieteten og eier en stor villa. Men vil han klare å takle at livet er fullt av tilfeldigheter når ekte kjærlighet oppstår?

Ethvert menneske er sammensatt av flere personligheter. Dette er ledetråden i den prisbelønte serien om forfatteren Logan som møter berømtheter i 1920-årenes Paris, i New York på 50-tallet og i London 30 år senere.

Første episode
Det hele starter i Oxford i 1926. Der kapper Logan med kameratene Peter og Ben om hvem som først klarer å forføre en kvinne. Dessverre ender Logan opp med å tilbringe så mye tid sammen med Peters kjæreste Tess at hun blir gravid, men hun gifter seg med Peter. Logan lover sin dødssyke far at han vil videreføre familiens geskjeft innen hermetiske kjøttprodukter, til tross for at det han drømmer om å gjøre er å skrive.


Amerikansk dramaserie i 6 episoder
Originaltittel: Any Human Heart
Produsert av NBC Universal
Produksjonsår: 2010
Med: Jim Broadbent, Matthew Macfadyen, Conor Nealon m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900