Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 26. august 2010 kl 21.00 Ingen grunn til begeistring

Gjensyn med Larry David

Larry David, medskaper og medprodusent av suksessen "Seinfeld", er tilbake med en ny runde av komiserien som handler om helt dagligdagse situasjoner - med overraskende utfall.

Larry David spiller som vanlig seg selv. Vi møter også Cheryl David, spilt av Cheryl Hines. Hun er Larrys kone – og ofte irritert over den eksentriske oppførselen hans.

En annen sentral karakter er Jeff Green, spilt av Jeff Garlin, som er Larrys manager. Han stiller trofast opp for sin klient og venn.

Komediegeni
Larry David har sin bakgrunn som stand up-komiker og manusforfatter for "Saturday Night Live". Men det var først da "Seinfeld" ble en hit at David ble hyllet som det komediegeniet han er. Han var aldri med i selve serien, men står bak 62 av episodene som manusforfatter, inspirasjonskilde for karakteren George Costanza, og som skaper og medprodusent for hele serien.

Adopsjon
I kveldens episode prøver Cheryl å overtale Larry til å adoptere en familie som mistet hjemmet sitt i en orkan. Men kan familien klare å leve med Larrys rastløshet og mangel på respekt?

Amerikansk komiserie (2007)
Originaltittel: Curb your enthusiasm, Series 6
Episodetittel: Meet the Blacks
Produsert: Warner Bros
Med: Larry David, Cheryl Hines, Jeff Garlin
Pressekontakt: Nathalie Sprus, 23 04 45 75/909 42 708
TV-seere bes kontakte Publikumssevice, tlf 815 65 900, info@nrk.no