Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 19. august 2009 kl 18.10 Ugler i mosen

Klar for siste sesong!

I programmet om rare dyr har Finn Arve Sørbøe kledd seg ut som en elefantflue. (Foto: Kai Bårdsen)
I programmet om rare dyr har Finn Arve Sørbøe kledd seg ut som en elefantflue. (Foto: Kai Bårdsen)
I kveld sparker siste sesong av den populære barneserien "Ugler i mosen" i gang. Høstens programmer følger suksessoppskriften fra tidligere med morsomt og lærerikt innhold om verdens spennende dyr og merkelige naturfenomener.

Det er selvfølgelig "Ugler i mosen"s faste programleder Finn Arve Sørbøe som på sin lekne og inkluderende måte tar med seg barn og voksne ut og besøker dyr og natur. Astrid Haugslett er også med og gir svar på de mest forunderlige ting i naturen med sine populære faktasekvenser.

Vulkaner og skumle dyr
"Ugler i mosen" følger suksessoppskriften fra tidligere episoder, og vi kan dermed forvente morsom, underholdende, leken og informativ tv for både store og små barn.

Mange spennende temaer tas opp i høstens programmer: Vi få høre om rovfugl, krokodille, ulv, skilpadde og havets klovn lundefuglen. Ikke minst ser vi nærmere på naturfenomener som for eksempel vulkaner, og vi gjør en studie av havets bunn.

OL for dyr
Finn Arve har også bestemt seg for å kåre vinnere av Olympiske Leker for dyr; hvem er det raskeste og sterkeste dyret i verden? I tillegg skal han finne verdens rareste dyr.

90 programmer
"Ugler i mosen" sendes både på NRK1 og NRK Super. Til sammen er det produsert og sendt 90 programmer av det populære naturprogrammet for barn. Siste program i serien kommer onsdag 25. November.

Egenprodusert barneprogram
Produsert av NRK Program Riks Tromsø (2009)
Programledere: Finn Arve Sørbøe og Astrid Haugslett
Manus: Finn Arve Sørbøe, Astrid Haugslett, Beate Hårstad Jensen og Mari Bjørnsdatter Knudsen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf: 911 64 716/ 23 04 40 79
Publikum bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900


LENKER
  • Les mer