Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. september 2004 kl 22.30 Et dukkehjem

Vil ikke bli voksne

Mari Grydeland og Gunhild Dahlberg stritter imot voksenlivet og alle farene som truer der. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Mari Grydeland og Gunhild Dahlberg stritter imot voksenlivet og alle farene som truer der. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Gunhild Dahlberg og Mari Grydeland har skrevet manus og spiller alle rollene selv i "Et dukkehjem". I den nye underholdningsserien skal det handle om unge som nærmer seg de 30, men som for all det ikke vil bli voksne.

-Vi stritter imot å gå over i voksenlivet, noe vi skal vise i programmene utover høsten. Vi er innom de fleste sjangerne i fjernsynsverdenen, både dokudrama, sketjser, reportasjer, musikkvideoer og TV-shop, forteller Gunhild Dahlberg.

Dagens unge vil helst mimre over ting som har skjedd, og ikke se så mye fremover. Derfor tar Gunhild og Mari oss med til den gang livet var virkelig gøy. Vi får blant annet oppleve Bobbysocks i en del morsomme situasjoner. Nå skal det sies at Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen ikke er med, men de to programlederne gjør seg godt i kostymene deres fra Grand Prix-finalen i 1985.

Gjester
Det blir også gjester hos Gunhild og Mari, og i første program kommer Mona B. Riise på besøk. Hun er i høst programleder i Lydverket på NRK1.

Samtaleemnene dreier seg ofte om hvilke farer som lurer hvis man bestemmer seg for å tre inn i det truende voksenlivet. Det er ikke bare enkelt, og vi skal de neste ukene se nærmere på at alt som lukter etablert er forbudt.

Egenprodusert humorprogram fra NRK Underholdning
Programledere: Gunhild Dahlberg og Mari Grydeland
Prosjektleder: Stian Malme
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,