Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. september 2003 kl 22.30 Store Studio

Endelig tilbake

Kjendisene står fortsatt i kø for å være gjest hos Anne Lindmo og Per Sundnes i
Kjendisene står fortsatt i kø for å være gjest hos Anne Lindmo og Per Sundnes i "Store Studio". (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Bertine Zetlitz’ favorittprogram er i gang igjen! I kveld starter tredje sesong av talk-showet "Store Studio", og Anne Lindmo og Per Sundnes er sprekkferdige av sterke meninger om alt og ingenting innen kultur og ukultur. I kveld kommer Paperboys og Pia Tjelta på besøk.

I fjor gjorde Anne Lindmo og Per Sundnes seg bemerket med å dissekere Bjørn Eidsvåg, bringe nyheten om en falsk Van Gogh og spå at Aksel Hennie ville bli norsk films nye kjæledegge. Nå er duoen tilbake, mer pratesjuke enn noen gang.

– Vi gleder oss til en jubelhøst med litteraturgiganter, en drøss gode filmer og musikk som gjør livet verdt å leve. Vårt fremste ønske denne høsten er at Ari Behns roman er grisebra, sier programlederne.

Ny sendedag
"Store Studio" er i høst flyttet til mandager og får dermed æren av å sette dagsorden for hva du må mene noe om i løpet av uken. Og denne uken bør du mene noe om Paperboys som er kveldens musikalske gjester. De kontroversielle, og ikke minst populære, hip-hoperne har fått strålende kritikker for den nye platen "The Great Escape". Frontfigur Vinnie har snakket uten blygsel om at han har brukt mye dop, og han legger neppe munnkurv på seg selv i "Store Studio" heller.

Ny stjerne
Pia Tjelta en av høstens store stjerneskudd. Hun slo gjennom med "Mongoland" og i høst er hun aktuell med to store norske filmer, "Buddy", som ser ut til å bli årets mest vellykkete og helstøpte film, og "Kvinnen i mitt liv".

Fortsetter på P2
Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. Og i tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen et knippe gjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78