Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 24. november 2010 kl 22.30 Påpp & Råkk: Frøken Pizzaland

Trekantdrama


Erlend og Steinjos faste pizzaleverandør, frøken Pizzaland, er dumpet av kjæresten. Kjempeflaks for de to som står og venter, men vil hun ha noen av dem?

Både Erlend og Steinjo er mer enn interesserte i å bli frøken Pizzaland (Jenny Skavlan) sin neste kjæreste, og tilbyr henne selvsagt hver sin skulder å gråte på, samtidig som de planlegger hvordan de skal vinne hennes hjerte.

Det viser seg snart at deres felles kjærlighet til vakre frøken Pizzaland er i ferd med å gjøre Erlend og Steinjo til bitre rivaler, og på en felles date er det like før striden ender i en katastrofe.

Om serien
Erlend og Steinjo har startet butikken Påpp & Råkk. Her selger de brukte LP-plater, men drømmer mest av alt om å slå gjennom med låten "Påpp and Råkk forever". Dessverre spolerer de alle sjanser som byr seg - de har det med å vikle seg inn i kaos, trøbbel og sin egen fantasiverden.

Serien "Påpp & Råkk" er et nytt prosjekt fra duoen Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan "Steinjo" Grieg Halvorsen, som sto bak NRK-serien "Slå på ring". "Påpp & Råkk" er spekket med kjente fjes i morsomme gjesteroller, og det blir mye god musikk og musikkvideoer, filmparodier og absurditeter.

Norsk dramakomedie i seks deler
Produsert av Brødrene Loewe AS / Seefood for NRK
Prosjektleder i NRK: Christine Rezk Resar
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 23 04 45 76 /924 03 873
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no