Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 6. september 2012 kl 22.55 Sexeffekt

Samliv med barn


I den avsluttende episoden utforsker vi de mange følelsene som er i sving når seksuallivet forandrer seg idet man går inn i et varig forhold.

Vi ser nærmere på hva som skjer med samlivet når par får barn og skal skape et hjem.

Følelser i sving
Et ungt par deler sine tanker om det å vente sitt første barn. Utfordringene er mange, fra hvordan sexlivet skal opprettholdes gjennom svangerskapet, til følelsene rundt det å bli foreldre for første gang. En kvinne i trettiårene er fast bestemt på å få fart på karrieren før hun slår seg til ro og får barn. Samtidig tikker den biologiske klokken, og det kan hende avgjørelsen blir tatt for henne.

Det blir også et følelsesmessig møte med en kvinne som må velge fertilitetsbehandling, mens en annen gir etter for en utenomekteskapelig affære.

Om serien
Hva er greia med sex? Hvorfor gjør vi det? Hva får oss mennesker til å nyte det? Og hva skjer egentlig inne i kroppen når vi gjør det?

Denne britiske serien søker svar på alle disse spørsmålene og fler. Gjennom tre episoder utforskes tre stadier av sexlivet: første gangen, erfaring med ulike partnere og sex i et varig forhold. I løpet av hver episode følger vi personer som deler sine erfaringer og perspektiver på en underholdende måte.

Britisk dokumentarserie i tre deler (2011).
Produsert av Mentorn International.
Originaltittel: How Sex Works: The First Time.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75, mobil: 414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til: Publikumsservice, tlf: 815 65 900.