Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 8. desember 2004 kl 20.35 God morgen, Miami

Victoria over Jake

Jake (Mark Feuerstein) og Victoria (Tiffani Thiessen) i
Jake (Mark Feuerstein) og Victoria (Tiffani Thiessen) i "God morgen, Miami". (Foto: Warner Bros. TV)
Jake prøver å overkjøre sin onde ånd i tv-selskapet, den vanskelige Victoria, ved å appellere til konsernsjef Jim Templeton.

Det er Victoria som representerer eierinteressene i selskapet som produserer frokost-tv-showet "God morgen, Miami". På en eller annen måte føler hun seg tilsidesatt av Jake. Så i lengre tid har hun forsøkt å sette programprodusenten i et dårlig lys hos staben.

PC-trøbbel
Jake finner ut at han må prøve å innynde seg hos medarbeiderne. Han henvender seg derfor til konsernsjefen om nye PCer for staben.

Og sannelig vinner Jakes ønske fram hos sjefen, men Victoria finner raskt ut at Jake har trengt seg inn på hennes domene.

Hvordan da? Jo, ved å bestille nye PCer – og hevnen blir søt.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig "God morgen, Miami".

Produsenten heter Jake Silver og blir forelsket i og samboer med showets søte frisør, Dylan Messinger. Men hvor lenge vil forholdet vare? Lenge tydeligvis – Dylan er nå forfremmet til reporter i programmet.

Med på kjøpet får Jake en svært tidskrevende stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Amerikansk komiserie (2003)
Originaltittel: Good morning, Miami (sesong 2)
Kveldens episode: Subeterranean Workplace Blues
Med: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns, Matt Letscher og Constance Zimmer
Produsert av: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57