Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 7. juli 2011 kl 19.55 Sigrid søker kjæreste

Trenger engelskkurs


Sigrid fortsetter å søke ut av oslogryta, og hun drar til Halden for å promotere prosjektet sitt i lokalradioen. Det skaffer henne en uventet date, og Sigrid merker at hun har vanskelig for å holde fokus på alle nye menn hun treffer.

Sigrid vil også teste om danske menn er så sjarmerende som hun tror, og drar på speed-date på en kafé midt i København. Der får hun et lite sjokk - nesten ingen skjønner norsk, og Sigrid må snakke engelsk omtrent hele kvelden. Plutselig innser hun at det er mye vanskeligere å være sjarmerende på et annet språk enn sitt eget.

Heldigvis finner hun en dansk iskremselger som tar henne med på Tivoli, og borte er alle språk- og kommunikasjonsproblemer. Danske menn viser seg å holde stikk til slutt.

Om serien
Sigrid er 30 år og singel og ønsker seg mest av alt en kjæreste. Kan hun finne ekte kjærlighet på seks uker, hvis hun bare prøver hardt nok?

Ingen menn skal føle seg trygge når Sigrid Bonde Tusvik tar på seg å teste alle datingformer som finnes i jakten på drømmemannen. Resultatet er en helt unik reise i kjærlighet, som både er romantisk og desperat, ærlig og pinlig, morsom og slitsom.

Sigrid går i krigen for kjærligheten - og for at du der hjemme skal få svar på hvilket datingkonsept som passer best for deg.

Sendt tidligere.


Underholdningsserie i 6 episoder (2010)
Produsert av: Nordisk Film
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900