Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 11. september 2007 kl 19.55 Kos og kaos

Hva er god fritid for barn?

Klaus Sonstad spør om barna våre er overorganiserte (Foto: Rubicon Film)
Klaus Sonstad spør om barna våre er overorganiserte (Foto: Rubicon Film)
Det er ingen hemmelighet at vi foreldre ofte er stressa. Men hvordan står det til med ungene? Er vi i ferd med å oppdra en generasjon stressede og overorganiserte barn?

Eller er det sånn at at barna våre bare er utrolig heldige som får mulighet til både å fekte, sparke fotball, spille tuba og gå på hoppeloppeland i helgene?

Kveldens program fokuserer på hvordan hverdagen organiseres i en firlingfamilie. Stressforsker Gideon Zlotnik forteller om symptomene på barnestress, og hvordan vi kan ta pauser med barna. Klaus tar pulsen på familielivet i New York, og kveldens gjest er mamma og finansminister Kristin Halvorsen.

Gode seertall
"Kos og kaos" ble en suksess i første sesong: I januar og februar i år var gjennomsnittlige seertall 375 000, med en topp på 427 000 5. februar. Den gangen gikk programserien mandager kl 22.30.

I andre sesong møter vi Klaus Sonstad tirsdager og tidligere på kvelden, rundt kl 20.00. Kanskje enda flere får glede av programmene?

Om serien
Andre gjester i løpet av serien er Vera Micaelsen, Terje Formoe og mor og sønn Stoltenberg: Karin og Jens.

Klaus Sonstad, kjent som Odin i "Are og Odin", har i tillegg til sin radiokarriere bakgrunn som avisjournalist. De siste årene har han hatt en spalte i Adresseavisen, hvor han har skrevet om foreldre og barn.

Kos og kaos, sesong 2
Produsert av Rubicon TV AS
Produsent: Birgitte Bruusgaard
Programleder: Klaus Sonstad
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no