Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. mars 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)

NRK1 fredag 2. mars kl 19.55
Beat for beat - tone for tone

Vestlandske vamper hos Ivar

Det blir et rent vestlandsk oppgjør hos Ivar Dyrhaug når søstrene Mia og Toni Gundersen, Jan Ingvar Toft og Sigvart Dagsland møtes til dyst i \"Beat for beat\".

Mia Gundersen bergtok bergenserne i rollen som Sally Bowles i \"Cabaret\" i fjor høst. Før den suksessen tok hun publikum med storm i forestillingen \"Sugar\" på Chateau Neuf i Oslo. Her spilte hun rollen som Marilyn Monroe gjorde udødelig i filmen \"Some Like It Hot\". På tv-skjermen er hun ikke minst kjent som Mette i NRK-serien \"Offshore\".

Lillesøster Toni er også en travel artist og skuespiller, og nå har hun kastet seg uti såpeverdenen. Toni blir etter hvert å se i \"Hotel Cæsar\". For to år siden sa hun at hun aldri kunne tenke seg å spille i en såpeserie, slikt fikk Mia ta seg av. Om Toni etter dette har vasket munnen sin med såpe vet vi ikke, men hun har forhåpentligvis klarnet strupen til dyst i \"Beat for beat\".

Vestlandet er sterkt representert på sverdsiden også. Stavangers store musikalske sønn, Sigvart Dagsland, sitter inne med en stor sanglig produksjon, og Jan Ingvar Toft har tidligere feiret store triumfer som vokalist i det kritikerroste bandet \"Vamp\" fra Haugesund.

Mia og Sigvart er på det ene laget, mens Toni og Jan Ingvar er på det andre. Pianistene Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl nekter å la seg bringe ut av fatning, selv om programleder Dyrhaug i ellevill entusiasme prøver så godt han kan.

NRK1 fredag kl 19.55

Egenprodusert underholdning
Programleder Ivar Dyrhaug
Prosjektleder Axel Hveding
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilde
Jan Ingvar Toft, Toni Gundersen, programleder Ivar Dyrhaug, Mia Gundersen og Sigvart Dagsland (NRK-foto:Ole Kaland)