Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 12. mai 2011 kl 20.15 Nummer 1

Snart finale


Det er snart klart for finale i konkurransen om å bli Norges største keepertalent. Bare fire av de fem gjenværende ungdommene får være med i finalen. Hvem må gi tapt på oppløpssida?

Toppidrettsfolk må i dag også kunne handtere media på en proff måte, og deltakerne får en smak av livet i media når de må stille opp til fingert pressekonferanse. Hit kommer kjente og garvede sportsjournalister for å sette dem under press.

Sandtak og brannslanger
Det blir også flere tester. Deltakerne må blant annet konkurrere skulder mot skulder i å løpe opp et bratt sandtak. En ny, tøff test venter når de er tilbake på Helgelandsmoen. Brannvesenet har rigget seg til med skikkelige brannslanger og testen består i å fokusere på keeperjobben mens de spyles ned av harde vannstråler.

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli tatt ut av konkurransen og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900