Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 21. april 2004 kl 23.10 Lydverket

Runes siste sending

Rune Nilson leder sesongens siste Lydverket, før han tar pappapermisjon. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Rune Nilson leder sesongens siste Lydverket, før han tar pappapermisjon. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Kveldens utgave av Lydverket avslutter denne sesongen og er den siste med Rune Nilson som programleder. Han skal ha pappapermisjon, men går selvsagt ut med flagget til topps i en fullspekket sending! Lydverket har møtt eks-Guns N’Roses Slash og Duff , Mike Skinner fra The Streets og spilt inn video med Urørt-vinnerne Side Brok.

I årets Urørt-konkurranse trakk Side Brok det lengste strået. I kveldens sending får du verdenspremiere på videoen til låten "Rist med raua". Seerne får også bli med på innspillingen av videoen med rumperisting og det hele.

Siri møter gamlekara
Velvet Revolver er det nye bandet til Slash, Duff McKagan og Matt Sorum fra Guns N’Roses. Med seg har de vokalist Scott Weiland fra Stone Temple Pilots, og gitarist Dave Kushner, fra blant annet Dave Navarro sitt soloband.

Siri Høstmælingen har møtt Slash og Duff i Paris. De forteller om hva som gikk galt med Guns N'Roses, og hva de vil gjøre annerledes denne gangen. Gutta er tydeligvis glade for å starte på nytt, og snakker åpent om Axl Roses ødeleggende effekt.

Om Lydverket
Rune Nilson og Siri Høstmælingen har i år ambisjoner om å bli enda grundigere med enda større bredde enn tidligere. Det blir konsertspesialer, spennende gjester, bandintervjuer og masse musikk. Og i reportasjeserien "Rock City" undersøker Siri hva som skjuler seg i musikkmiljøet rundt om i norske byer.

Får du ikke med deg onsdagssendingene, går Lydverket i reprise på NRK2 søndager.

NRK Ung
Egenprodusert musikkmagasin
Programledere: Siri Høstmælingen, Rune Nilson
Reportere: Yngvild Flikke, Håvard Bråthen, Geir Henning Hopland
Prosjektleder: Marius Hoel
Vaktsjef: Åslaug Sem, 92023316
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer