Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. august 2004 kl 20.50 Kalde føtter

Skitne triks

Mark (Sean Pertwee) og Karen (Hermione Norris) har det ikke så lett. (Foto: Granada Television)
Mark (Sean Pertwee) og Karen (Hermione Norris) har det ikke så lett. (Foto: Granada Television)
Karen gleder seg til å reise bort med Mark for første gang, men en rekke hendelser setter en demper på gleden. David fortsetter det intense forholdet til advokaten sin.

Sjokket er stort da Karen på supermarkedet oppdager at alle kredittkortene hennes er blitt kansellert. En rasende David har bokstavlig talt innskrenket handlefriheten hennes.

Mens Karen og Mark skal nyte sin første romantiske kveld sammen alene uten barna, skader Josh seg mens han er hos faren. Mark blir rasende og beskylder David for å ville sabotere.

Adam og Rachel får også et sjokk – de oppdager at huset de bor i skal selges og det til en pris som er langt utenfor deres rekkevidde.

Om serien
På tirsdager fremover sender NRK2 de siste seks episodene som er laget i reprise.

Den femte og siste runden av "Kalde føtter" er om mulig enda mer dramatisk enn de foregående, og kommer nok til å lokke frem tårene hos selv den mest hardbarka tv-seer. Selv om det er lenger mellom de humoristiske øyeblikkene, er det episoder som lokker på smilet og latteren gjennom de triste stundene for de seks vennene.

Britisk dramaserie
Originaltittel: Cold Feet (serie 5)
Produksjon: Granada Television
Manusforfatter: Mike Bullen
Produsent: Spencer Campbell
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Robert Bathurst, Hermione Norris, Kimberley Joseph og Jacey Salles.
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53