Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 7. juli 2002 kl 23.55 På nett

Fran og Deely utvikler vennskapet

Fran (Poppy Miller).
Fran (Poppy Miller).
Fran redder Deely ut av et kinkig møte med en ung kvinne han ikke er interessert i å ha kontakt med. Fran imponerer med sitt selvsikre skuespill for å skremme kvinnen vekk, og Deely bestemmer seg for å takke henne for innsatsen.

Deely møter en kvinne han har hatt en one-night stand med, men kommer seg ut av den pinlige situasjonen med hjelp fra Fran. De tilbringer kvelden sammen, og snart fører en ting til en annen…

Reece derimot, har problemer med å finne en reddende engel. Hans lettvinte omgang med narkotika har skaffet ham en gjeld på tusen pund, og nå må den betales. Ingen er villige til å hjelpe ham, og i tillegg må han passe på sønnen Tom.

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” har oppdatert siden. Her er det lagt ut artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Sidene blir ikke lenger oppdatert etter at serien er avsluttet i England, men er fremdeles tilgjengelige.

Personene i Seethru:
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)
Tyler (Indra Ove)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments (Serie 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
Pressekontakt Eirin Grytbakk, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Mer om serien 
  • Seethrus egen nettside