Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 17. mars 2003 kl 19.30 Puls

Problemer med rygg eller samliv?

Programleder Anbjørg Sætre Håtun forteller deg hvordan du kan forebygge både rygg- og samlivsproblemer. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Programleder Anbjørg Sætre Håtun forteller deg hvordan du kan forebygge både rygg- og samlivsproblemer. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Mange sliter med store og små ryggproblemer, og i kveld får du vite hvordan du bedre kan ta vare på ryggen din. "Puls" skal også handle om å ta vare på kjærligheten.

Programleder Anbjørg Sætre Håtun får besøk av en kiropraktor som har en egen ryggskole i kveldens program. Her kan du få råd om hvordan ryggproblemer kan forebygges – og lindres.

Samliv på arbeidsplassen
De fleste som lever i et forhold, har opplevd at det er vanskelig å få tid til partneren. Nå har enkelte norske arbeidsgivere begynt å tilby sine medarbeidere samlivskurs. Filosofien bak disse kursene er at ansatte som ikke har det bra hjemme, heller ikke har det bra på jobb.

Anbjørg Sætre Håtun har invitert en samlivsekspert fra Modum Bad i studio, og her er det gode råd å hente for dem som enten har eller vil forebygge problemer med partneren.

Egenprodusert helsemagasin
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Prosjektleder: Marie Sjo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96