Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 13. juli 2000 kl 19.30 Billetten

Billetten (ttv)


NRK1 Torsdag 13. juli kl 19.30
Billetten (3:8)

Høyreordførere på fantasitur

I kveldens utgave av den populære reisespørreleken \"Billetten\", får \"ordførerlaget\" Anne Kathrine Slungård og Hermod Larsen sjansen til å vise at de også har greie på andre ting enn politikk. Høyreordførerne i henholdsvis Trondheim og Vardø er enige om taktikken når de satser på å slå ut vinnerne fra forrige program.

Hermod Larsen har allerede tilbakelagt en lang reise fra Vardø når han ankommer til Rampa i Hommelvik, mens Anne Kathrine Slungård har nytt en kort togreise fra nabokommunen Trondheim. Foruten stor reisevirksomhet, medfører ordførervervet en unik befatning med ulike kultur- og samfunnsspørsmål, noe som kan komme godt med i kveld.

Om serien
Med Café Rampa på Hommelvik stasjon som utgangspunkt inviterer programleder og eneveldig dommer Viggo Valle til en ny omgang med den populære reisespørreleken \"Billetten\". Åtte torsdager i sommer drar deltakerne ut på spennende fantasireiser i inn- og utland, der målet er mestermøtet 17. august.

\"Billetten\" ble lansert i fjor som en sommerlig underholdningsserie. Det er en slags fjernsynsversjon av radioens suksessprogram \"Påskelabyrinten\", der Viggo Valle er programleder. Nytt av året er at man legger opp til den såkalte \"utslagsmetoden\". Det vil si at det laget som går av med seieren i første program, møter utfordrerlaget i neste program. Til slutt blir det et mestermøte mellom vinnerlaget i program sju og vinnerne fra i fjor; Gunda Rylandsholm og Svein Olav Ludvigsen.

Ved hjelp av bilder, filmklipp, gjenstander og andre nyttige opplysninger skal deltakerne finne fram til interessante reisemål spredt over hele verden. Ved siden av reisepenger som belønning for gode svar får alle lagene premie i form av en togreise med NSB. Men den lengste turen og hovedpremien, den er det bare vinnerlaget som får billetter til...

NRK1 torsdag kl 19.30
Høyreordførerne Anne Kathrine Slungård i Trondheim og Hermod Larsen i Vardø stiller på lag i kveldens utgave av reisespørreleken \"Billetten\".

Egenprodusert fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder og dommer: Viggo Valle
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123