Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 8. august 2009 kl 00.30 City of Men

Vil slutte som langer

Laranjinha (Darlan Cunha) og Acerola (Douglas Silva) skal forsøke å hjelpe Espeto inn på den smale sti. (Foto: 02 Filmes)
Laranjinha (Darlan Cunha) og Acerola (Douglas Silva) skal forsøke å hjelpe Espeto inn på den smale sti. (Foto: 02 Filmes)
Espeto, fetteren til Laranjinha, er lei av livet som narkolanger, og ønsker ikke lenger å ha noe med dophandelen i strøket å gjøre. Men han kan ikke akkurat velge og vrake mellom hederlige jobber, og de få han kan få frister ikke…

Acerola og Laranjinha bestemmer seg for å hjelpe Espeto inn på den smale sti…

Om serien
Produsentene bak suksessfilmen "City of God" står bak denne serien, som har vakt begeistring i Brasil. I sentrum står Rio de Janeiros beryktede favela og to 13 år gamle gutter som vokser opp i det livsfarlige slumområdet. Blant problemene de to må hanskes med, er evig pengemangel og lokale narkolangere. Og det er i tillegg til alt annet som hører med når man er tenåring…

Skuespillerne i hovedrollene, Darlan Cunha som Laranjinha og Douglas Silva som Acerola, spilte begge i filmen "City of God". Douglas Silva hadde rollen som "Knerten", den psykopatiske barnemorderen som vokser opp til å bli gangsterlederen "Småen".

De to guttene har også spilt hovedrollene i den prisbelønte kortfilmen "Golden Gate", som heter "Palace II" på portugisisk.

Sendt tidligere.

Brasiliansk dramaserie i fjorten deler (2003)
Produsent: 02 Filmes
Originaltittel: Cidade dos Homens
Episodetittel: Hot Spot/Buraco Quente
Regi denne episode: Regina Casé
Med: Darlan Cunha (Laranjinha), Douglas Silva (Acerola) m.fl
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900, info@nrk.no