Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. november 2008 kl 19.55 Kvitt eller dobbelt

Kron eller mynt!

Kvitt eller dobbelt: Alexander Røer sammen med programleder Nadia Hasnaoui og fagdommer Svein H. Gullbekk. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Kvitt eller dobbelt: Alexander Røer sammen med programleder Nadia Hasnaoui og fagdommer Svein H. Gullbekk. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Det er duket for en spennende finale i høstens runde av Kvitt eller dobbelt, der blant annet temaet norske mynter er i fokus. Vil noen gå helt til topps i kveld og vinne full pott?

17-åringen Alexander Røer skal grilles i temaet norske mynter. Askimgutten har arvet pengeinteressen fra sin far, som er en ivrig samler av danske mynter.

Det er ikke bare metall i form av mynter Alexander er interessert i. På musikkfronten er det også metall som gjelder! Han spiller nemlig trommer og håper å få sammen et band etter hvert. Den første myntsamlingen ble kjøpt for konfirmasjonspengene, og da var det gjort. Og vinner han i kveld, skal pengene først og fremst gå til en ytterligere økning av myntsamlingen.

Vil én eller flere bli kåret til mester og vinne topp-prisen i kveld? Eller kanskje ingen? Vi lover en knallspennende avslutning i sesongens siste program.

Om programmet
"Kvitt eller dobbelt" gikk første gang i 1961 og er blant NRKs mest kjente produksjoner. Programmet har vært sendt åtte ganger tidligere, den siste runden for voksne så sent som i 1994. Da var Knut Bjørnsen programleder.

I 2006 og 2007 ble Kvitt eller dobbelt igjen en seersuksess med Nadia Hasnaoui som programleder og med barn som deltakere.

Programmet har denne gang fått noen nye elementer. I år har vi igjen deltakere i alle aldre, og det er også duket for en Kvitt eller dobbelt-duell. I tillegg er hovedpremien på 48 000 kr doblet til 96 000 kr.

Egenprodusert underholdning (2008)
Programledere: Nadia Hasnaoui
Hoveddommer: Merete Smith
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23044101/97525287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 90 info@nrk.no


LENKER
  • Hjemmeside