Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. mars 2010 kl 19.55 Mesternes mester

Vinnervilje på prøve

Espen Bredesen gjør seg klar for en kalddusj. (Foto: Mattis Koppang, Rubicon Tv)
Espen Bredesen gjør seg klar for en kalddusj. (Foto: Mattis Koppang, Rubicon Tv)
Våre tøffe mestere blir utsatt for en real kalddusj i kveldens første utfordring. Alle konkurransene i dette programmet utfordrer deltakernes absolutte vinnervilje.

Første utfordring går ut på å balansere på et brett under et dusjhode. Med ujevne mellomrom kommer det en real kalddusj, og det gjelder å ikke miste balansen på brettet. Ironisk nok er det alpinisten Andrine Flemmen som er mest nervøs forutfor oppgaven. Hun hater nemlig kulde! Så er vinnerviljen sterkere enn frykten for å bli iskald?

Gutta på kjøkkenet
Det er mennenes tur til å oppvarte damene - Jan Kvalheim skal stille med sin spesialoppskrift – og etter en tur på butikken med Espen Bredesen kan kokkeleringen starte.

Om serien
I hvert program skal utøverne gjennom tre krevende utfordringer som vil sette alle deres evner på prøve. Det være seg fysisk eller mentalt. Etter tre konkurranser vil den utøveren som ligger sist sammenlagt, ut i natt-testen. Dette er en vinn eller forsvinn-konkurranse, som avgjør om utøveren får være med videre til neste uke.

Det blir ti programmer før årets Mesternes mester endelig kåres. Årets yngste deltaker er 31 og årets eldste er 53 år gammel.

Den første runden av Mesternes mester, som ble sendt i januar og februar i fjor, ble en formidabel seersuksess. I gjennomsnitt fulgte 1 172 000 nordmenn med på den spennende konkurransen hver uke. Det høyeste seertallet var 1 241 000.

Norsk underholdningsprogram 2010
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Mattis Koppang
Programleder: Dag Erik Pedersen
Medvirkende: Trine Hattestad, Anette Bøe, Brit Pettersen Tofte, Andrine Flemmen, Nina Solheim, Jim Marthinsen, Per Egil Ahlsen, Espen Bredesen, Bjarte Engen Vik, Daniel Franck, Jan Kvalheim.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 909 55 364 / 23 04 98 41
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900

MER INFO:
  • Årets deltakere i Mesternes mester: