Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 1. august 2003 kl 22.50 Store Studio nachspiel

Jan Kjærstads idol

Anne Lindmo og Per Sundnes diskuterer Viriginia Woolf med Jan Kjærstad. (Foto: Jon Anton Brekne)
Anne Lindmo og Per Sundnes diskuterer Viriginia Woolf med Jan Kjærstad. (Foto: Jon Anton Brekne)
Filmen "The Hours" skapte ny blest rundt forfatteren Virginia Woolf. Forfatterkollega Jan Kjærstad innrømmer at Woolf er en av hans inspirasjonskilder.

Jan Kjærstad er kveldens gjest i "Store Studio nachspiel". Han har mange tanker om hva som utgjør den eksplosive kraften i Virginia Woolfs forfatterskap og livshistorie.

Woolfs bøker har også spilt en rolle i Kjærstads utvikling som forfatter, og han har flettet et av hennes verk inn i sin egen roman "Oppdageren." Hovedpersonen Jonas Wergeland holder på å få en livskrise da han oppdager at Virginia Woolfs bøker kan komme til å forandre livssynet hans. Romanfiguren orker ikke tanken på en slik omveltning og ender med å kaste boken fra seg.

Sgt. Petter sanket en imponerende mengde lovord for albumet "Its` a Record." I kveld ser du cowboy-bergenseren live på scenen i Store Studio.

Om programmet
I "Store Studio nachspiel" blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside