Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. juni 2005 kl 21.45 Detektimen: Columbo

Søskenkrangel

Columbo (Peter Falk) havner midt i en familiekrangel. (Foto: Universal)
Columbo (Peter Falk) havner midt i en familiekrangel. (Foto: Universal)
Columbo havner midt oppi en familiefeide i kveldens detektime. Bryce Chadwick har kontrollert familiebedriften og livet til sin søster siden faren døde. Men da han nekter henne å gifte seg med mannen hun elsker, får hun nok. I rollen som kjæresten møter vi Leslie Nielsen.

Leslie Nielsen er kjent fra "Den nakne pistol"-filmene og spiller her bedriftsadvokat og Beth Chadwicks kjæreste. Bryce Chadwick er vant til å få det som han vil og nekter Beth å gifte seg med advokaten Bill Hamilton. Den stille og forsagte Beth forandrer helt personlighet og nekter å la seg kue. Før noen vet ordet av det har hun tatt saken i egen hånd og overtatt styringen av familiefirmaet.

Episoden er skrevet av Stephen Bocho.

Om serien
Utover vårparten og sommeren blir det gjensyn med den loslitte, men sjarmerende etterforskeren Columbo. NRK1 starter med den aller første episoden i serien fra 1971 og viser hele serien.

Peter Falk ble verdensberømt i rollen som den litt naive, nysgjerrige etterforskeren Columbo. Den nå 78 år gamle Falk har levd med rollen i over 30 år – og den foreløpig siste episoden i serien kom i 2003.

Amerikansk krimserie 1971
Originaltittel: Columbo
Episodetittel: Lady in Waiting
Produsert av: NBC/Universal
Med: Peter Falk, Leslie Nielsen, Susan Clark, Richard Anderson, Jessie Royce Landis.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41