Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. februar 2007 kl 22.30 Hjerte til hjerte

Stor ståhei på seminar

Linn Skåber skal på seminar med gode kolleger og en solid polpose. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Linn Skåber skal på seminar med gode kolleger og en solid polpose. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Etter bare noen dager i Gyldendal forlag skal Linn Skåber få være med sine nye kolleger på seminar. Ikke uventet har hun mye å bidra med underveis, både faglig og sosialt.

Linn har invitert seg selv med på forlagets årlige interne seminar og har store forventninger til fest og moro. At det er hun som er årsaken til at kollegene kommer alt for sent frem, ser ikke ut til å bry henne nevneverdig. Derimot bryr hun seg veldig om Arne Berggren og hans inspirerende foredrag om kreativitet.

Linn har mye på hjertet i denne sammenhengen og ber også Arne om å skrive i boken hennes.

Kollegene må dele rom, men Linn føler at hun kan gjøre et unntak for seg selv. Det er viktig for henne å være for seg selv mens hun forbereder sitt eget foredrag som skal handle om kreativitet og sosial intelligens. Hun innvier Evelyn i planene og sørger også for at den blide resepsjonisten får en ny og yngre look før kveldens store fest.

På festen dukker Ingrids kjæreste Marcel opp. Det glade paret kan fortelle at de har inngått forlovelse, og Linn er ikke vond å be når det gjelder å feire slike store begivenheter.

Om serien
For første gang er skuespiller Linn Skåber hovedperson i en tv-serie, av og med henne selv. "Hjerte til hjerte" er tittelen på den nye serien, og samtidig er det tittelen på boken Linn skal være redaktør for, på oppdrag for Gyldendal Norsk Forlag. Til boken samler hun inn ti historier fra ulike norske kjendiser.

I løpet av en seks måneders periode skal hun jobbe i forlaget, og NRK følger prosessen fra første arbeidsdag til boken skal lanseres.

Det viser seg raskt at det ikke er Linn slik vi kjenner henne fra revyscenen som dukker opp hos Gyldendal. Det er nemlig Linns skjulte sider vi blir kjent med, et bekjentskap som avstedkommer både absurde og til dels svært pinlige situasjoner. Men ikke for Linn selv. Som selvsentrert redaktør for egen bok velger hun å gå sine helt egne veier, og går heller ikke av veien for å krysse andres på veien.

Egenprodusert humordokumentar (2007)
Manus: Linn Skåber, Terje Solli og Line Grünfeld
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Tone Johnsen, Karoline Berg, Kristin Tonjer og Bartek Kaminski
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80,

TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no