Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 30. januar 2009 kl 21.30 Seks fot under

Drømmer om å bli foreldre

David (Michael C. Hall) og Keith (Matthew St. Patrick) håper på å bli foreldre. (Foto: Warner Bros)
David (Michael C. Hall) og Keith (Matthew St. Patrick) håper på å bli foreldre. (Foto: Warner Bros)
Keith og David fortsetter adopsjons- og surrogatprosessen i håp om å starte en familie. Men det kan vise seg at ting i Davids utsvevende fortid kan legge hindringer i veien for familielykken. En annen som blir gjemsøkt av fortiden, er George.

George plages nemlig av vonde barndomsminner og morens selvmord. Mens Ruth vasker klær finner hun råtnende matrester i bukselommene hans og spør ham hva dette skal bety. Da George blir konfrontert med funnet, reagerer han med barnslig sinne og sier han skulle spare maten til senere. Litt senere innrømmer han overfor Maggie at han trenger hjelp for å takle demonene sine.

Det viser seg at adopsjonskontakten til David og Keith har oppdaget at David ble dømt for "usømmelig omgang" i Las Vegas og mener de ikke er skikket som foreldre. De skal likevel møte en mulig surrogatmor som virker veldig lovende.

Amerikansk dramaserie. Sesong 5
Originaltitel: "Six Feet Under"
Kveldens episode: "Hold My Hand"
Med Frances Conroy (Ruth), James Cromwell (George), Peter Krause (Nate), Rachel Griffiths (Brenda), Michael C. Hall (David), Matthew St. Patrick (Keith), Justina Machado (Vanessa), Freddy Rodriguez (Rico), Lauren Ambrose (Claire) og Jeremy Sisto (Billy)
Pressekontakt: info@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no